Events

MUSIC IS WHO WE ARE

Wil je uitpakken met een themafeest omdat je wat te vieren hebt?


Terug naar de jaren 70 met alle bekende soul & disco hits of toch liever de krakers uit de jaren 80 & 90? Lekker dansen op Hiphop en R&B classics?


Het SnakesFinest Dj Team is gespecialiseerd in het draaien van Soul, Disco, Hiphop, R&B, 80’s en 90’s muziek en maakt o.a. gebruik van ouderwets vinyl om zo de sfeer van vroeger compleet te maken.


SnakesFinest is een vernieuwend creatieteam dat een jarenlange ervaring heeft op het gebied van draaien, produceren en het organiseren van feesten. Naast het draaien kan SnakesFinest in samenwerking met JayEazy Multimedia een totaalpakket inclusief geluid, licht, podium en Dj apparatuur leveren.


Of het nu gaat om het organiseren van een privé of bedrijfsevenement, grote of kleine groepen. SnakesFinest kan zijn opdrachtgevers op dit gebied volledig ontzorgen.

Soul Sonic is inmiddels een begrip in Sneek en omstreken.

Het eerste evenement vond voor het eerst plaats in 2015 tijdens de Sneekweek. In de navolgende jaren is Soul Sonic met bijna 2000 bezoekers uitgegroeid tot een sfeervol festival voor jong en oud. Soul Sonic is een mooi evenement voor buiten, maar ook perfect voor binnen. Zo zijn er al verschillende Soul Sonic edities geweest in de Walrus Sneek, het Bolwerk, het Lab, DOT Gronigen en was er begin dit jaar een zeer geslaagde nieuwjaarseditie bij BUUR Sneek.


Heeft u een mooie locatie? Bent u op zoek naar een dansfeest met DJ's die u terugnemen naar de jaren 70/80/90?  Soul Sonic helpt u met de aankleding, verlichting, apparatuur en verzorgt tevens de promotie op Social Media.


Kortom, Snakes Finest wil u graag ontzorgen en staat garant voor een gezellig dansfeest waar je geniet van Soul, Disco, R&B en Hiphop klassiekers.


Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Soul Sonic is een Straight A's Entertainment en JayEaZy Multimedia production.

Bedrijfs Evenementen

Heeft een u een jubileum, opening of ander evenement en zoekt u muzikale invulling? SnakesFinest helpt u met het ontzorgen van uw evenement op zowel muzikaal als technisch vlak .

40+ Party

40+ Party is een gezellig dansfeest voor iedereen die veertig jaar of ouder is. Wil je lekker los gaan op de muziek die jij kent van vroeger, dan is dit feest echt wat voor jou. 

More Dusty Than Digital

Er gaat niks boven de sound van Vinyl!


Niet voor niks is Vinyl weer helemaal terug van weggeweest. Beleef het heerlijke geluid van Vinyl en proef de sfeer van vroeger. Zeer geschikt als achtergrondmuziek tijdens een diner maar ook perfect voor bij een borrel of een tuinfeest.


Toch liever een gezellig dansfeest? SnakesFinest beschikt over een brede Vinyl collectie variërend van Soul, Disco, Hip Hop en R&B, maar ook relaxte Reggae Vibes draaien we graag. Beleef met SnakesFinest deze unieke ervaring die je in dit digitale tijdperk niet vaak meer zult tegenkomen.

Saturday Night LIVE Stream

Elke eerste zaterdag van de maand een Snakesfinest Live stream.https://www.playdj.tv/dj/SNLS/live

https://www.jayeazy.nl/saturdaynightlivestream/